Barnasants - Capçalera

Política de privacitat

Privacitat


Informació sobre protecció de dades Responsable República de la Cultura. C.I.F.: G-65154445

 

Finalitat

L’informem que República de la Cultura tracta les seves dades amb la finalitat de donar a conèixer les nostres activitats, esdeveniments i serveis. El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació entre les parts i, un cop finalitzada, per un màxim de 5 anys.

 

Legitimació

Tractem les seves dades en el marc de la navegació de l’usuari a través de la nostra web o d’un contacte, subscripció o consulta amb la nostra entitat a través de correu electrònic o dels formularis de contacte. El contacte telefònic o electrònic amb l’usuari per a la prospecció d’informacions o promocions relatives a l’entitat podrà basar-se en l’interès legítim de República de la Cultura. Si no desitja rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de República de la Cultura faci’ns arribar un correu electrònic a comunicacio arroba barnasants punt com.

 

Destinataris

No es preveuen cessions de dades. Drets En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició i, si escau, el dret de portabilitat i limitació del tractament, recollits en el RGPD (UE) 216/679, dirigint-se a: carrer Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a comunicacio arroba barnasants punt com.  

 

En qualsevol cas, pot dirigir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, www.agpd.es, per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels seus drets. Procedència Les dades personals són obtingudes directament de l’interessat. Les categories de dades que es tracten són les següents:

Dades identificatives de navegació

Codis de client Adreces postals o electròniques

 

Informació comercial

Transferència internacional Durant la vostra vinculació amb l’entitat, i estrictament per la gestió de les vostres dades personals, República de la Cultura podrà emprar programari per desar-les als EEUU. Aquesta transferència està emparada en l’escut de privacitat UE- EUA.

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació