Barnasants - Capçalera
Actualitat

Cançons contra el racisme

S.O.S. Racisme

De la pobresa i la dignitat n’acostumen a sortir idees d’emancipació, propostes de reformes en profunditat i, fins i tot, revolucions. Però de la misèria no en surt mai res de bo i, és clar, de la degradació de l’entorn on vivim i la marginació, tampoc. Ben al contrari, són l’abonament necessari per tal que sorgeixin la violència, la xenofòbia i el racisme. I la història ens recorda que aquestes són condicions indispensables per tal que es reprodueixin els lliberticides.

Al conjunt d’Europa ha crescut el suport, de manera massa preocupant, a les formacions polítiques neofeixistes i d’extrema dreta. I, el que és pitjor, el seu discurs cala poc a poc en amplis sectors de les classes populars, cada cop més empobrides per la crisi econòmica.

I cal reaccionar. I no callar. Nosaltres no ho fem. I manifestem el que pensem. Per això, abans de la inauguració del Barnasants d’enguany, hem organitzat aquest concert especial contra el racisme. Serà aquest dissabte 22 de gener al Teatre Principal de Badalona, amb la presència de SOS Racisme i el gran Kiko Veneno. Per un dia seran, més que mai, cançons contra el racisme. ')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació