Barnasants - Capçalera
Actualitat

Benvingudes i benvinguts al festival de la paraula musicada

festival musical

El dia del solstici d’hivern s’ha presentat, a l’antiga fàbrica Damm del carrer Rosselló, la programació de l’edició número setze del Barnasants. Edició que si estiguéssim en una quina de qualsevol poble de l’Empordà, podríem anomenar-la, la dels jutges.

Seran mes de 100 concerts. Un grapat d’homenatges, Mario Benedetti, Georges Brassens, Josep Maria de Segarra, Federico García Lorca, Joan Salvat-Papasseit, Claude Nougaro, Bola de Nieve, Marisa Sannia i José Antonio Labordeta. Posem d’en peu la connexió occitània-catalunya, amb un intercanvi amb el festival “sèm e serem” de Tolosa de Llenguadoc. Anem a la capital d’Espanya, convidats pel nou festival de música d’autor que Madrid presenta. I per primer cop hi haurà una secció oficial del Barnasants, on estaran programats els artistes que optaran als nous Premis Barnasants de cançó d’autor.

Tot això, es realitzarà en un context d’atur, retallades socials, augment del racisme, creixement del suport electoral a formacions polítiques d’extrema dreta i fins i tots neofeixistes.

Són temps que per comprendre què passa i perquè passa, la paraula és més necessària que mai. La paraula ens permetrà resistir, ens dóna dignitat i esperança, ens diu que tot és possible. La paraula ens fa lliures i solidaris. La paraula, és doncs, el principi de tot. Pren-la.

Benvingudes i benvinguts al festival de la paraula musicada, benvingudes i benvinguts al Barnasants. ')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació