Barnasants - Capçalera
Actualitat

COMENÇA EL #BARNASANTS2019 — CESK FREIXAS A L’AUDITORI

imatge de Juan Miguel Morales

Cesk Freixas inaugura la 24a edició del Barnasants, projecte cultural en xarxa  el passat divendres 25 a L’Auditori de Barcelona

El cantautor penedesenc ha presentat el seu nou disc, Festa Major, el seu setè treball on desplega amb força tot el seu univers emocional i creatiu tot celebrant els seus quinze anys de cançó sobre dels escenaris.

En aquest nou àlbum, fet a mà i amb l’objectiu de transportar-nos a l’experiència física del disc, Cesk Freixas reprèn un itinerari bruscament aturat. El cantautor esperava poder presentar l’anterior treball (Proposta) en clau de celebració, però just quan l’estava preparant –període en què també esperava el naixement de la seva filla– la sobtada mort del seu pare va marcar profundament el procés de composició del disc. De tot això en farà aviat dos anys i ara l’artista ja està a punt per a la celebració que va haver d’aparcar.

A Festa Major, el penedesenc es deslliura de totes les etiquetes per explicar-nos relats nascuts del seu ample univers emocional. Relats que tenen com a línia argumental una curiosa i alegre simbologia festiva: cada cançó agafa algun passatge de la festa major.

Un total de tretze peces musicals que arriben en un dels seus moments creatius més brillants que el col·loquen com un dels músics i autors de referència del país. Arranjat pel seu inseparable guitarrista Víctor Nin i produït per Roger Rodés (Medusa Estudio), el cantautor ens explica que hi ha una altra manera de viure i gaudir, un paradigma molt més reposat, sense carreres ni competicions. Així, la seva paternitat, les relacions sentimentals, el context social i la mort del pare es converteixen en temàtiques centrals d’un disc ple de llum, amb molts colors, moltes fragàncies musicals i moltes textures diverses.

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació