Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Illes Balears
Ds 04/02/2023 20:30 Sala de Cultura (Cinema) , Formentera

Paco Ibáñez a Formentera

Carregant Esdeveniments

4 de febrer ·  Sala de cultura de Formentera  · 20:30 h

“¡Nos queda la palabra!”

Una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia al món, l’artista ofereix un concert que és una proposta d’amor i dignitat,creant un espai on reivindica l’humanisme davant de la barbàrie del S. XXI. 

Vestit de negre, guitarra a la mà i envoltat d’excel·lents músics, sobre un escenari de bella i sòbria escenografia, Paco Ibáñez ens regala cançons d’amor, de pur existencialisme, de lluita i resistència, que embolicades amb els ritmes dels instruments i la força de la poesia, evocaran la cruesa i la tristesa, però també la il·lusió, l’amor i l’esperança…

Paco Ibáñez es converteix en protagonista del que canta i converteix en protagonistes els qui escolten, que se senten acompanyats en la seva resistència per la dignitat personal i col·lectiva. La seva veu obre per a tots una porta misteriosa i secreta, la silenciosa i enlluernadora entrada cap a la poesia… la porta de la llibertat! Al recital hi trobarem una eclosió de belles cançons que aquest any veuran la llum en nou disc, així com les reedicions dels seus àlbums més emblemàtics. El concert serà l’obertura del Barnasants a Illes Balears.

Seu

Sala de Cultura (Cinema)

Avinguda de Porto-Salè, Sant Francesc
Formentera,
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació