Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Dv 20/03/2020 20:00 Auditori de la Casa de Cultura d'Olesa de Montserrat , Olesa de Montserrat

MAGALÍ SARE I SEBASTIÀ GRIS A OLESA – inOLESA #Barnasants25

Carregant Esdeveniments

Divendres 20 de març, a les 20:00 h. Auditori Casa de Cultura (Olesa de Montserrat). Preu: 4 €

Magalí Sare & Sebastià Gris ens presenten el seu nou disc titulat “A boy and a girl” de la mà del productor David Soler i Santi Careta.
Després del primer disc en solitari “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare comença una nova etapa. Aquesta aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. D’aquí, neix aquesta proposta formada per un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore mallorquí i la música clàssica de cambra, totes elles abraçades pels diferents paisatges que crea l’electrònica.
Magalí Sare es va donar a conèixer al gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l’any 2015. Actualment, és la veu del disc ESTÓMAC de la pianista i compositora Clara Peya i té un duet amb el contrabaixista Manel Fortià. L’any 2019 guanya el primer premi del Festival Suns Europe d’Itàlia, és nominada com a Talent Emergent als premis Alícia de l’acadèmia catalana de la música i com a Artista revelació als premis ARC. També, queda finalista del concurs Terra i Cultura per la musicació del poema Desplegar-se de la Sònia Moya.

Seu

Auditori de la Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat

Carrer Salvador Casas, 26,
Olesa de Montserrat, Catalunya 08640
+ Mapa de Google
937 78 00 50

Configuració de Cookies


Tanca Més informació