Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Dv 26/01/2024 20:00 Teatre Joventut , L'Hospitalet de Llobregat

Les Kol·lontai al Teatre Joventut

Carregant Esdeveniments

Divendres 26 de gener · Teatre Joventut (l’Hospitalet) · 20 h · 20 €

Concert inaugural – Germanes de frontera

L’any 2017, amb motiu del centenari de la revolució bolxevic que va permetre que Alexandra Kollontai esdevingués la primera dona ministra i ambaixadora de la història universal, el Barnasants va impulsar la creació de Les Kol·lontai, una reunió musical de cantautores disposades a oferir un espectacle de reivindicació feminista sense embuts. El que havia de ser un mer concert especial, va convertir-se en una gira de més de trenta concerts arreu del país i un disc titulat Cançons Violeta (2018 Picap-Barnasants).

Han passat set anys i les lluites continuen amb més força. Sobren els motius perquè Les Kol·lontai –Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal- hi tornin, aquest cop amb la creació d’un espectacle més feminista que mai i un so reforçat completament renovat.

El nou espectacle, direcció musical del Valen Nieto, titulat Germanes de frontera, afronta temàtiques molt diverses de la lluita feminista com la intersexualitat, la maternitat, la menstruació, la identitat, el cos, l’apoderament, la guerra…, a través de poemes d’Anna Dodas, Audre Lorde, Maria Mercè Marçal, Marta Pessarrodona, Alda Merini, Frida Kahlo, Helena Alvarado Nora Albert, A. Barbin, i de les mateixes Ivette Nadal, Meritxell Gené i Sílvia Comes.

 

Seu

Teatre Joventut

Joventut, 4
L'Hospitalet de Llobregat,
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació