Barnasants - Capçalera
Actualitat

VAGA GENERAL 29 MARÇ: CANVI DE DATES CONCERTS BARNASANTS

Degut a la vaga general convocada el proper dijous 29 de març,

els dos concerts programats pel festival BarnaSants en aquesta data dintre

modifiquen la seva data (mantenint però la sala i horaris):

 

NOVA DATA – Dimecres 28 de març
Abús                                                                                                                        Secció oficial
L’Auditori. 21 h                                                                                                         Estrena

 

El 2012 fa deu anys que Abús va publicar el seu primer disc, Son (Discmedi). En el BarnaSants celebra la sortida del seu cinquè treball.

Agustí Busom ‘Abús’ tot just acaba d’autoeditar-se un nou treball discogràfic, Les trampes del sostre (Senitart, 2011), enregistrat amb la complicitat de Marc Parrot als seus estudis de Sant Quirze Safaja. Un nou projecte artístic global que mostra les dues cares del músic: la més lúdica i la més interior, la més optimista i la més seriosa i punyent.


NOVA DATA – Dimecres 11 d’abril
Roly Berrío                                                                                                              Secció oficial
Luz de Gas. 21:30 h                                                                             Programació internacional (Cuba)

 

Roly Berrio és un dels més grans trobadors cubans de la seva generació, autor de dos temes de la banda sonora del film Habana Blues.

Cru, líric i divertit, Roly Berrio té una capacitat increïble de dominar la guitarra, la veu i la dramatúrgia. En el BarnaSants estrena l’últim disc, Sólo salen (Egrem, 2011), gravat a Cuba i mesclat a Barcelona per Raül Fernández (Refree). La seva música va del son a la guaracha i arriba a les sonoritats afro. Les lletres són les d’un murri joglar de la quotidianitat.

')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació