Barnasants - Capçalera
Actualitat

“Tierra y libertad”… i cultura!

tierra y libertadEnguany es compleixen cent anys de la Revolució Mexicana i al Barnasants li venia de gust celebrar-ho. Per molts motius, no només pel fet del que significà per Mèxic i el continent llatinoamericà aquesta revolució, sinó també perquè el Mèxic del president Lázaro Cárdenas va donar aixopluc, a partir del 1939, a milers de republicans catalans i espanyols, després que el feixisme triomfés a Espanya. I celebrar aquest aniversari és també una manera d’agrair al poble de Mèxic la seva solidaritat amb nosaltres.
No hi ha millor manera de fer-ho que haver convidat a María Inés Ochoa, Mauricio Díaz “El Hueso”, Paco Barrios “El Mastuerzo” i el gran entre els grans, León Chávez Teixeiro, a participar en el Festival. A més a més, Chávez Teixeiro ho farà presentant el treball editat fruit de la segona col·laboració especial del Barnasants amb la Factoria Autor. La primera fou el disc dedicat al Noel Nicola.
Aquestes quatre propostes són la nostra manera de reivindicar l’esperit zapatista de la revolució mexicana i d’agrair-los la seva solidaritat. Així que “Tierra y Libertad” …  i cultura !

')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació