Barnasants - Capçalera
Actualitat

Samarretes, Bosses i Tasses #Barnasants2016

T’agrada la nostra imatge gràfica?

No et quedis sense el teu record de l’edició d’enguany de Barnasants!

Envia’ns un mail a festival.barnasants @ gmail.com, reserva el que més t’agradi, i passa-ho a recollir a un des nostres recitals. És així de fàcil!

 

SAMARRETES i BOSSES ECOLÒGIQUES fetes a través de Cotó Roig, amb disseny de Júlia Solans:

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

merchan1 merchan2

Cotó Roig es un projecte que posa al mercat productes cotoners mostrant la cara de totes les professionals que intervenen en el procés: La traçabilitat del producte des el què tenim més proper: El cotó andalús i la indústria tèxtil catalana, aportant materials per incentivar creació i disseny. Cotó Roig treballa per una indústria tèxtil sostenible i per teixits adequats i de proximitat per als professionals del tèxtil. Neix fa un any a través d’una campanya de micromecenatge, que ens permet filar i teixir els primers 1000 quilos de cotó d’una cooperativa d’Andalusia. Aquests materials ja son utilitzats per artesans, dissenyadors i petits productors.PRE

Un projecte nascut al Bages de la mà de dues emprenedores: Àngels Perramon Serra i Rosa Escalé Bosch:  “Creiem en la capacitat de treball conjunta com a potenciadora de canvis socials integrant els diferents actors i esglaons de la cadena. Des de la trajectòria de cadascuna de nosaltres aportem experiència i coneixement, des de la terra, fins a l’industria i el disseny tèxtil, i tenim inquietuds socials que ens engresquen a dibuixar maneres de fer cap un mon més just i respectuós amb les persones i el medi ambient.”

*Samarretes: 10€

*Bosses: 12€

 

TASSES fetes a través de Bnova, amb disseny de Júlia Solans:

tasses barnasants 2016

*Tasses: 4€  ')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació