Barnasants - Capçalera
Actualitat

L’AMISTAT DE DOS GRAN TALENTS

Es tracta d’un concert especial. Això es destil·la de les paraules pronunciades per Pere Camps, director del BarnaSants, en el decurs de la roda de premsa de presentació de l’actuació conjunta que Maria del Mar Bonet i Amancio Prada oferiran aquest diumenge a les set del vespre al teatre Joventut de l’Hospitalet. L’estrena a Catalunya d’un espectacle que, de moment, només s’ha vist a Bilbao, Pamplona i Múrcia. “Por amar el arte”, que és com han batejat el muntatge, és la summa de dos talents artístics oberts a la complicitat i a l’intercanvi de cançons.

“L’Amancio és un amic entranyable i és una de les persones a qui li reconec una qualitat altíssima”, diu la cantant mallorquina. I el músic castellà respon: “sempre he admirat de Maria del Mar el fet que mai es dorm, que està constantment oberta, Cantar amb ella és un plaer i un plaer és un estímul”. Amb aquestes paraules es segella una amistat que va començar a formar-se l’any 1972 a París i que, malgrat compartir escenari en més d’una ocasió, mai havia quallat en un espectacle conjunt pensat i dissenyat per superar una assignatura que, segons diuen els protagonistes, estava pendent.

El concert tindrà una durada prevista de 90 minuts i en ell Maria del Mar Bonet i Amancio Prada interpretaran peces dels seus extens repertoris. Títols com “Campanas de bastabales”, “Suena en Moscú”, “Libre te quiero”, “Jardí tancat”, “Inici de campana” o “Blaus i sol de roses blanques”. Amb l’únic acompanyament musical de Dani Espasa al piano i a l’acordió, l’espectacle començarà a les set de la tarda, una hora inusual però que agrada a tothom per les possibilitats que ofereix a l’espectador. El lloc, el teatre Joventut de l’Hospitalet, una localitat que fa anys que dona suport al festival i que s’ha convertit, segons paraules de Jaume Graells, regidor de Cultura de la ciutat, “en un clàssic de la programació del BarnaSants pel seu caràcter cosmopolita”.

A la foto, d’esquerra a dreta: Maria del Mar Bonet, Pere Camps, Amancio Prada i Jaume Graells.

 

')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació