Barnasants - Capçalera
Actualitat

Daniel Drexler fa al Barnasants el primer concert europeu de la gira ‘Tres Tiempos’

El proper diumenge 10 d’abril, l’uruguaià Daniel Drexler serà al Barnasants per oferir el primer concert de la gira ‘Tres Tiempos’ a l’estat espanyol. Actuarà a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat a les 19h  en un format íntim acompanyat dels seus dos guitarres. Al concert, tocarà els temes que han marcat la seva carrera i algunes cançons inèdites del seu proper treball.

En els seus més de 16 anys de carrera musical, Daniel Drexler ha actuat en escenaris de mig món, fet que l’ha portat a ser, després del seu germà Jorge, l’artista uruguaià més internacional. Aquest diumenge s’estrenarà al nostre país amb la gira ‘Tres Tiempos’, que va començar a Brasil i l’ha portat a fer concerts a més de cinquanta ciutats d’Argentina i Uruguai. A part del de Barcelona, també actuarà a Madrid, València, Dénia, Cadis, Jerez i Algesires.  

‘Tres Tiempos’ és també el nom del seu DVD – Llibre que va ser publicat a Llatinoamèrica i que encara no es pot adquirir al nostre país. En ell, es pot trobar una selecció de 13 de les seves cançons més representatives, gravades en directe als mítics estudis ION de Buenos Aires. És una obra ambiciosa, un viatge cap al substrat conceptual dels seus últims tres discos.

Daniel Drexler ha editat fins al moment cinc discos: els primers dos treballs, ‘La llave en la Puerta’ (1998) i ‘Full Time’ (2001), van ser editats a Uruguai mentre que ‘Vacío’ (2006), el seu tercer àlbum, i ‘Micromundo’ (2009), el quart,  van traspassar les fronteres del país i van ser editats en països com Espanya, Argentina, Xile i Brasil.  ‘Mar Abierto’, el seu cinquè treball, el que fins al moment ha rebut més reconeixement per part del públic i la crítica, està inspirat en dues referències centrals: l’àlbum clàssic de Miles Davis ‘Kind of Blue’ i les idees del pensador polonès Zygmunt Bauman sobre el concepte de Modernitat Líquida. Ha rebut el Premio Gardel de la música Argentina al millor àlbum 2013 en la categoria de millor àlbum de música d’autor, i ha obtingut el reconeixement de diversos mitjans com a un dels cinc millors discos de l’any en que es va publicar. En els més de 16 anys de carrera, Daniel Drexler ha fet gires en gairebé tots els països iberoamericans, però també a Espanya, Bèlgica, Suïssa, Dinamarca, Suècia i els EUA.

')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació