Barnasants - Capçalera
Actualitat

CLOENDA 22ena EDICIÓ: ACABA BARNASANTS 2017

Com cada 14 d’abril des de fa ja uns quants anys, Barnasants va celebrar la seva cloenda. En aquest cas, estem parlant de la 22ena edició, que va caure en un divendres festivíssim, amb un clima esplèndid i moltes ganes de pont. Però si hem arribat fins aquí fent cançó d’autor, no serà un pont el que ens aturi. En efecte, la Sala Luz de Gas es veia ben plena de gent entusiasmada, i no era per menys, doncs el recital de cloenda era un recital comunitari amb un munt de veus convidades a passar per sobre l’escenari!

Però el primer és el primer, i el primer va ser l’entrega del Premi Barnasants 2017 a Les Kol·lontai, que com cada any va ser una serigrafia del Cartell (bé, en aquest cas quatre, una per cap). Un tresor, una peça magnífica, un premi bonic i delicat, cada any, una serigrafia.

pere-camps-barnasants-juan-miguel-morales pere-camps-barnasants-premis-2017-juan-miguel-morales-(2)

 

turnez-i-sesé-i-convidats-clausura-barnasants-juan-miguel-morales-(12) turnez-i-sesé-i-convidats-clausura-barnasants-juan-miguel-morales-(11) turnez-i-sesé-i-convidats-clausura-barnasants-juan-miguel-morales-(8) turnez-i-sesé-i-convidats-clausura-barnasants-juan-miguel-morales-(9) turnez-i-sesé-i-convidats-clausura-barnasants-juan-miguel-morales-(10) turnez-i-sesé-i-convidats-clausura-barnasants-juan-miguel-morales-(13)

I després va començar el recital de Turnez i Sesé, de poemes minuciosament escollits, i per l’escenari van passar Miquel Pujadó, Montse Castellà, José Luis Mediavilla (Darània), Sílvia Comes, Josep Tero, Rusó Sala, Enric Hernàez, Laia Rius, Joan Isaac, Jordi Batiste i Albert Fibla. Un autèntic regal!

La darrera cançó que van cantar va ser “Als Companys” d’Ovidi Montllor, i així, entre companys i companyes, ens vam acomiadar d’aquesta 22ena edició. Ara toca preparar la 23ena!

Gràcies per fer que Barnasants Cançó d’Autor sigui possible.

Salut i Cultura! ')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació