Barnasants - Capçalera
Actualitat

Barnasants rep els reconeixements institucionals de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona

 

* El Premi Nacional de Música, concedit pel CoNCA, li serà lliurat demà 26 d’octubre al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat

* Barcelona reconeixerà la tasca del Director del Festival, activista cultural, amb la medalla d’honor de la ciutat el proper 27 de novembre

 

Barcelona distingirà el proper 27 de novembre amb la medalla d’honor de la ciutat al director del festival BarnaSants, Pere Camps. Aquest reconeixement s’afegeix al Premi Nacional de Cultura en la categoria de Música, atorgat pel  Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i que li serà lliurat aquest divendres 26 d’octubre al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya. L’activista cultural i promotor musical, de llarga i compromesa trajectòria, ha estat premiat així amb els màxims reconeixements institucionals del país i la ciutat en un mateix any.

 

La Generalitat de Catalunya ha valorat la creació i direcció del Festival de Cançó de Barcelona, un certamen de referència en la cançó d’autor creat en 1996 i que s’ha expandit cap a València, L’Alguer i Tolosa de Llenguadoc, entre d’altres territoris propers, i que ha portat la cançó i els artistes catalans a altres indrets, com ara Cuba o Uruguai. També se’l premia per impulsar la creació d’una futura xarxa europea de festivals d’aquesta categoria.

 

Cada any, des de 1997, l’Ajuntament distingeix amb les medalles d’honor de la ciutat vint-i-cinc ciutadans i entitats de Barcelona. El guardó, concebut com un reconeixement de la força de la societat civil barcelonina, posa en valor els mèrits d’homes, dones i institucions en els àmbits més diversos, però sempre amb el denominador comú de la vocació de servei a la col·lectivitat.

 

*foto: Juan Miguel Morales

 

 

  ')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació