Barnasants - Capçalera
Actualitat

Barnasants 2012: Nosaltres som la Cultura // Niño de la Hipoteca i Anna Roig

Barnasants 2012 // EL NIÑO DE LA HIPOTECA // Nosaltres som la cultura #4 from Barnasants Cançó d’Autor on Vimeo.

Per aquesta edició 2012 i tenint en compte el context social i cultural que ens envolta, el Barnasants Cançó d’Autor ha decidit realitzar una serie de vídeos promocionals amb una càmera analògica que funciona amb un rodet de 35mm. Aquests vídeos, que tenen sens dubte l’encant melancòlic de les coses d’abans, ens mostren als cantautors, sincers, amb una frase que pretén fer-nos reflexionar sobre la cultura i el que volem fer amb ella de cara al futur.

Barnasants 2012 // ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN // Nosaltres som la cultura #2 from Barnasants Cançó d’Autor on Vimeo.

La càmera escollida ha estat aquesta perquè te aquest punt de proximitat, de fet a casa, transmet al públic que totes i tots podem fer-ne un com aquest, de vídeo. Perquè la cultura som nosaltres, totes i tots, als artistes, com el públic, la organització, els tècnics de so, els mànagers, els directors creatius, la comunicació, blogs, fotografies, totes i tots construïm la cultura, fem que sigui possible, aquests vídeos, son per vosaltres.

Barnasants 2012 // SANJOSEX // Nosaltres som la cultura #1 from Barnasants Cançó d’Autor on Vimeo.

El primer vídeo que va ser publicat, és el de Sanjosex, artista que va inaugurar el Barnasants Cançó d’Autor omplint 3 nits seguides la Sala Luz de Gas de Barcelona. A continuació s’estan publicant els vídeos dels artistes a mesura que s’acosta la data del seu concert. Aquesta setmana, a l’ocasió del concert del Niño de la Hipoteca i d’Anna Roig i l’Ombre de ton Chien, us deixem aquests dos petits fragments, mentre esperem veure-us als concerts d’aquests joves i talentosos creadors de cultura.

Fotos: Making of, Juan Miguel Morales filmant Anna Roig, el Niño de la Hipoteca i el maquillatge de professional (:

*totes les fotos dels making of les trobareu a l’Instagram i al Twitter del Barnasants @barnasants

')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació