Barnasants - Capçalera
Actualitat

SERIGRAFIES 2021 JA A LA VENDA! Cultura o Barbàrie

(Castellano abajo)

Des de fa més de 10 anys, des de Barnasants Cançó d’Autor encarreguem 50 serigrafies numerades i signades per l’autora o autor del cartell de l’any que pertoqui al Taller 57. Tant el lema del cartell com la seva resolució gràfica són molt importants per a nosaltres com a projecte, ja que entenem la cultura des d’un punt de vista radical i per tant transversal. És fonamental per nosaltres encartellar carrers i pobles amb una cartelleria que ens representi ideològicament i estèticament, i per aquesta raó vam decidir fa anys plasmar l’obra d’art de cada edició en una serie limitada de serigrafies. Aquestes serigrafies constitueixen amés el guardó dels Premis Barnasants de cada edició.

Les serigrafies d’enguany han estat impreses al taller 57 pel Sebastián i el Luís, els nostres mestres serigrafs de confiança que també s’encarreguen de l’estampació del merxandatge de Barnasants. Són de paper Michel litho-grav de 250grs, 100% cotó, lliure d’àcids i en colors naturals, mesuren aproximadament 56×77 cm. Les ha signat i numerat una per una l’autora del cartell d’enguany, Júlia Solans (a l’esquerra de la foto). Les fotos mostren de manera força fidedigna com han quedat, però en directe els colors són encara més vius i captivadors.

Hem decidit posar-les a la venda a un preu únic de 100€ la peça + despeses d’enviament (si les passeu a recollir a les nostres oficines aleshores no hi ha despeses, és clar). Una serigrafia d’aquestes mides i característiques té un preu força més elevat, però hem volgut prioritzar per sobre de tot que aquestes serigrafies es fiquin a les vostres llars, als vostres menjadors, a les vostres habitacions, als vostres despatxos, que entrin a les vostres vides i us acompanyin cada dia, que sigueu nombroses i nombrosos en poder-les adoptar.

Esperem que les gaudiu tant com nosaltres.

Si esteu interessades o interessats en una serigrafia, només ens heu d’escriure un correu electrònic a comunicacio @ barnasants.com

Salut i cultura!

CASTELLANO

Desde hace más de 10 años, desde Barnasants Cançó d’Autor, encargamos 50 serigrafías numeradas y firmadas por el autor o autora del cartel del año que corresponda a Taller 57. Tanto el lema del cartel como su resolución gráfica son muy importantes para nosotres como proyecto, ya que entendemos la cultura desde un punto de vista radical y por tanto transversal. Es fundamental para nosotres encartelar calles y pueblos con una cartelería que nos represente ideológicamente y estéticamente, y por esta razón decidimos hace años plasmar la obra de arte de cada edición en una serie limitada de serigrafías. Estas serigrafías constituyen además el galardón de los Premios Barnasants de cada edición.

Las serigrafías de este año han sido impresas en el taller 57 por Sebastián y el Luís, nuestros maestros serigrafos de confianza que también se encargan de la estampación del merchandising de Barnasants. Son de papel Michel litho-grav de 250grs, 100% algodón, libre de ácidos y en colores naturales, miden aproximadamente 56×77 cm. Las ha firmado y numerado una por una la autora del cartel de este año, Júlia Solans. Las fotos muestran de forma bastante fidedigna como han quedado, pero en directo los colores son aún más vivos y cautivadores.

Hemos decidido ponerlas a la venta a un precio único de 100 € la pieza + gastos de envío (si las pasas a recoger en nuestras oficinas entonces no hay gastos, claro). Una serigrafía de estas medidas y características tiene un precio bastante más elevado, pero hemos querido priorizar por encima de todo que estas serigrafías se metan en vuestros hogares, vuestros comedores, vuestras habitaciones, vuestros despachos, que entren en vuestras vidas y os acompañen cada día, que seáis numerosas y numerosos en poderlas adoptar.

Esperamos que las disfrutéis tanto como nosotres.

Si estás interesada o interesado ​​en una serigrafía, escríbenos un correo electrónico a comunicacio @ barnasants.com

¡Salud y cultura!

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació