Barnasants - Capçalera
Actualitat

Obrim una campanya de micromecenatge a la plataforma Goteo.

25 anys són motiu de celebració i de balanç. Els celebrem amb una programació espectacular, repartida per arreu dels països catalans, i ens preguntem com abordar el futur del projecte cultural: a nivell humà, geogràfic i financer.

És hora de canvis, de relleu generacional, de tancar una etapa, de posar nous objectius: el principal és un espai per a l’Ateneu de la Cançó.

També és moment de reconsiderar les nostres fonts de finançament. Els ajuts públics als que ens podem presentar són pocs, insuficients i sempre arriben tard. A això cal sumar-hi les recents retallades d’ajuts públics. Per això volem reconfigurar el nostre finançament: busquem sòcies i socis, anuals, que vulguin donar suport al projecte formant part de l’Amical Barnasants.

Per això hem obert una campanya de micromecenatge, on hi haurà naturalment opcions per a totes les butxaques, però val la pena destacar unes recompenses molt especials: les serigrafies de les darreres 10 edicions del festival. La campanya de micromecenatge està al següent enllaç http://goteo.cc/barnasants 

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació