Barnasants - Capçalera
Actualitat

1r CICLE CINEMA I CANÇÓ

El Festival Barnasants i els Cinemes Zumzeig presenten el Cicle de Cinema i Cançó, del 7 al 28 de març.

Amb aquest cicle de projeccions, el projecte cultural Barnasants reafirma la seva presència al barri que el va veure néixer. Vint-i-quatre anys després de la primera edició celebrada a les Cotxeres de Sants, el Barnasants teixeix noves complicitats amb els espais culturals que han sorgit a Sants en els darrers anys. Fruït d’aquestes aliances neix el Cicle de Cinema i Cançó, al Cinema Cooperatiu Zumzeig, que es celebrarà entre el 7 i el 28 de març.

Amb l’objectiu d’aprofundir en els contexts on floreix la cançó d’autor i oferir una mirada entre bambolines als moments històrics i els processos creatius de diversos artistes i cantautors, cada dimecres de març s’ofereix una pel·lícula precedida per una presentació.

El 7 de març, vigília del dia de la dona treballadora, es projectarà el film “Violeta más viva que nunca” dedicat a Violeta Parra i realitzat pel fill de l’artista xilena.  La projecció anirà precedida de la presentació de Rusó Sala, cantuatora rosinca que s’ha apropat a l’obra de la cantautora Xilena.  

[button color=”red” size=”small” link=”http://zumzeigcine.coop/ca/portfolio/violeta-mas-viva-que-nunca-2/” icon=”” target=”false”]VENDA D’ENTRADES[/button]


 

El 14 de març serà el torn de Chicho Sánchez Ferlosio, autor cabdal de la cançó popular espanyola de finals del s. XX. La projecció del documental “Mientras el cuerpo aguante” realitzat per Fernando Trueba l’any 1982

El 21 de març veurem “Trajecte, la distància no es frontera”, que ens endinsa a l’univers creatiu del col·lectiu Verdcel, un habitual de la programació musical del Festival Barnasants. Serà l’ocasió de compartir impressions amb el cantautor alcoià Alfons Olmo, ànima de Verdcel.

[button color=”red” size=”small” link=”http://zumzeigcine.coop/ca/portfolio/trajecte-la-distancia-no-es-frontera/” icon=”” target=”false”]VENDA D’ENTRADES[/button]

Per últim, el 28 de març es projectarà el documental “Canción de barrio” d’Alejandro Ramírez Anderson que retrata els dos primers anys de la “Gira Interminable” que -des de 2010- realitza Silvio Rodríguez pels barris de L’Havana. Ens acompanyaran ,  Ivan Soca, fotògraf de la gira, i Victor Casaus poeta, documentalista i director de Centro Pablo de la Torriente Brau.

 

  ')}

Programació Barnasants 2024

Consulta la programació completa del festival d'enguany. Segueix tots els concert i actes de ben a prop

Configuració de Cookies


Tanca Més informació