Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS País Valencià
Ds 29/04/2023 20:00 Plaça Major de Bellreguard , Bellreguard

Concert de Va de Dones a Bellreguard

Carregant Esdeveniments

Dissabte 29 d’abril · PLAÇA MAJOR de BELLREGUARD · 20H · Entrada lliure.

En acabar Sopar Popular, no cal inscripció prèvia.

Rondalla de música tradicional 

El grup posa sobre l’escenari un espectacle de música tradicional valenciana fet íntegrament per dones. Artistes i artesanes amb llarga trajectòria en música tradicional valenciana, fruit d’anys d’aprenentatge de rondalles de diversos grups de danses; anys d’implicació i recerca de la cultura que compartim i que conforma la identitat com a poble valencià. 

Maribel Crespo i Maria José Pastor, dues de les integrants del grup, han creat noves peces seguint els patrons de la música tradicional i el Cant Valencià d’Estil, enriquit amb harmonies i arranjaments amb el desig que formen part del patrimoni cultural del País Valencià i amb l’objectiu de millorar la interpretació del passat com a eina d’entendre i encarar el futur.

Amb la intenció de mostrar la riquesa de la música tradicional, al seu repertori interpretem Cant Valencià d’Estil; un cant d’arrel, genuí i que és manifestació de la música popular tradicional.

Les jotes, Fandangos, Seguidilles, Havaneres, Cançons de bressol i de batre completen un repertori que conviden als assistents a gaudir de la música tradicional i en valencià.

Instrumentistes de corda polsada i Plectre:  Maribel Crespo Sánchez, Maria José Pastor Balaguer, Gemma Naval Ferrís, Tica Llopis Raimundo i Escarlata Ortiz Crespo

CantaoresMaria Amparo Hurtado Dolz i Tatiana Prades Castells

Seu

Plaça Major de Bellreguard

Plaça Major
Bellreguard, País Valencià 46713
+ Mapa de Google
962 81 55 11

Configuració de Cookies


Tanca Més informació