Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Ds 10/10/2020 20:30 KURSAAL Manresa , Manresa

TERESA REBULL CENTENÀRIA A MANRESA

Carregant Esdeveniments

Dissabte 10 d’octubre al Kursaal de Manresa, Sala Gran

Espectacle d’homenatge a la cantautora i artista catalana, Teresa Rebull (1919-2015),va ser, sobretot una dona apassionada i revolucionària. Rebull no va renunciar mai als seus ideals polítics i va actuar sempre amb una coherència absoluta i amb la llibertat com a emblema. Dona política i activista, artista, cantant i pintora, la seva és una biografia tan rica com plena de contrastos.

Coneguda popularment com “l’Àvia de la Nova Cançó”, la seva figura inspira un espectacle on música i paraula adquireixen un protagonisme màxims a partir de les versions de temes emblemàtics de la pròpia Rebull, que es presenten per a l’ocasió amb un vestit llarg, i sense renunciar a la música de nova creació que s’articula a partir d’escrits inèdits de l’autora que representen un testimoni transgeneracional únic.

Un concert que defuig volgudament l’estètica folk i se centra en el jazz, una música que Rebull estimava d’una manera preferent (li agradava sobretot la sonoritat del saxo), i obre el cicle Música i exili que impulsa el Programa Internacional del Departament de Cultura

ACTIVITAT PARAL·LELA

Teresa Rebull, ànima desterrada

DOCUMENTAL – Pòrtic Fira Mediterrània
dissabte, 10 d’octubre – 18:00 h

Configuració de Cookies


Tanca Més informació