Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Dj 25/04/2019 0:00 Plaça del Quarter , Alghero

QUICO I MARIA DEL MAR

Carregant Esdeveniments

Quico i Maria del Mar a L’Alguer

Dijous 25 d’abril / L’Alguer /18h/Plaça Lo Quarter

L’any 1979 Maria del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra unien les seves veus durant dues setmanes al Teatre Romea de Barcelona en un espectacle titulat ‘Per Corpus al Romea’, del qual va sorgir el disc Quico – Maria Del Mar (SonyMusic, 1979). L’any passat, coincidint amb la celebració dels 50 anys de trajectòria artística la cantant mallorquina, totes dues icones de la cançó es van retrobar per recuperar aquell repertori.

El Teatre Romea de Barcelona acull entre el 8 i 17 de juny del 1979 la tanda de recitals Per Corpus al Romea de Maria del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra junts. Posteriorment enregistren el disc als estudis Moraleda de Barcelona. Tot i que el recital és llarg, amb repertori propi dels dos cantants, el disc recull cançons de Quico Pi de la Serra, de Pau Riba, Robert Charlebois, Li Po i Stevie Wonder, i per primera vegada la cançó «Petita festa» de Toti Soler i «Jim», que es convertirà en un clàssic de Maria del Mar Bonet.

Els músics que intervenen tant a la sèrie de recitals del Teatre Romea com a la gravació del disc són, a més de Quico Pi de la Serra: Manel Camp, Gabriel Rosales, Albert Moraleda, Pipo Tudurí, Santi Arisa i Aureli Vila. Els arranjaments van a càrrec de Manel Camp i marcaran l’inici d’una col·laboració que els portarà a gravar junts dos discos més endavant: Ben a prop (1989) i Blaus de l’ànima (2011).

Amb la col·laboració de Plataforma per la Llengua, Municipi de l’Alguer i Fondazione Alghero

Configuració de Cookies


Tanca Més informació