Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Dg 14/05/2023 19:00 Harlem Jazz Club , Barcelona

Pere Lluís Alvau i Ramón Dore al Harlem

Carregant Esdeveniments

Diumenge 14 de maig · Harlem Jazz Club ·19.00h · 10/15€

DE PONENT A LLEVANT FINS A L’ALGUER”

Variacions per veu i interpretacions al piano

Amb divuit poemes de  Salvador Espriu, Carles Duarte, Antoni Coronzu, Pere Lluís Alvau

Músiques originals i reelaboracions de Ramon Dore


D’una relectura i adaptació d’unes líriques en català, el recital-concert es desenvolupa en el connubi d’àries i melodies clàssiques – en bona part catalanes –
 , en la reelaboració i contextualització interpretativa al piano de Ramon Dore, amb les rimes de les més incisives i marcades de Salvador Espriu, Carles Duarte, Antoni Coronzu i Pere Lluís Alvau, llegides, interpretades i decantades del mateix Pere Lluís Alvau.

Un viatge en la intimitat dels sentiments que fa emergir el contrast de l’atacament visceral a la pròpia terra amb la contextual mateixa gana d’evasió per descobrir i explorar noves experiències i nous horitzons. Una contínua lluita intrínseca i ideal que quasi sempre troba solucions d’expedient per cada conclusió o triada que neixi de la intel·ligència de l’individu.

La fusió dels textos de dos poetes catalans del Principat i dos algueresos, amb músiques expressament seleccionades i reelaborades al piano, ofereix un quadre de l’obra poètic-literària de la segona meitat del Nou-cents català amb correspondències en la realitat algueresa fins als nostres dies.

L’experimentada col·laboració artística d’execució musical i interpretació recitativa entre Ramon Dore i Pere Lluís Alvau crea una síntesi contemporània i actual d’una realitat històrica i cultural, on dues de les més grans expressions de la creativitat humana – música i paraula – han ajuntat i continuen ajuntant dues ribes de la Mediterrània.

Seu

Harlem Jazz Club

Comtessa de Sobradiel, 8
Barcelona,
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació