Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Illes Balears
Ds 02/07/2022 21:00 Teatre Principal de Palma , Palma

CANCEL·LAT! Paco Ibáñez ¡Nos queda la palabra! a Palma

Carregant Esdeveniments

Estem treballant per oferir-vos una nova data al 2023

Paco Ibáñez arriba a Palma, dins el marc del Barnasants, per presentar la nova gira internacional que encetarà el 4 d’abril a Madrid i recorrerà les grans ciutats europees i d’Amèrica llatina.

“¡Nos queda la palabra!”

Convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia al món, l’artista ofereix un concert que és una proposta d’amor i dignitat, creant un espai on reivindica l’humanisme davant de la barbàrie del s. .XXI. Vestit de negre, guitarra a la mà i envoltat d’excel·lents músics, sobre un escenari de bella i sòbria escenografia, Paco Ibáñez ens regala cançons d’amor, de pur existencialisme, de lluita i resistència, que embolicades amb els ritmes dels instruments i la força de la poesia, evocaran la cruesa i la tristesa, però també la il·lusió, l’amor i l’esperança…

Paco Ibáñez es converteix en protagonista del que canta i converteix en protagonistes els qui escolten, que se senten acompanyats en la seva resistència per la dignitat personal i col·lectiva. La seva veu obre per a tots una porta misteriosa i secreta, la silenciosa i enlluernadora entrada cap a la poesia… la porta de la llibertat! Al recital hi trobarem una eclosió de belles cançons que aquest any veuran la llum en nou disc, així com les reedicions dels seus àlbums més emblemàtics. El concert serà la cloenda del Barnasants a Mallorca.

Seu

Teatre Principal de Palma

Carrer de la Riera, 2
Palma, Mallorca
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació