Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Ds 21/10/2023 20:00 Atrium Viladecans , Viladecans

Paco Ibáñez a Viladecans

Carregant Esdeveniments

Dissabte 21 d’octubre · Atrium de Viladecans · 20h · 22€

Concert de presentació: Atrium Viladecans nova seu del Barnasants

Icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia al món, l’artista ofereix un concert que és una proposta d’amor i dignitat, tot creant un espai on reivindica l’humanisme davant de la barbàrie del S. XXI.

Vestit de negre, guitarra a la mà i envoltat d’excel·lents músics, sobre un escenari de bella i sòbria escenografia, Paco Ibáñez ens regala cançons d’amor, de pur existencialisme, de lluita i resistència, que embolicades amb els ritmes dels instruments i la força de la poesia, evocaran la cruesa i la tristesa, però també la il·lusió, l’amor i l’esperança…

Paco Ibáñez es converteix en protagonista del que canta i converteix en protagonistes els qui escolten, que se senten acompanyats en la seva resistència per la dignitat personal i col·lectiva. La seva veu obre per a tots una porta misteriosa i secreta, la silenciosa i enlluernadora entrada cap a la poesia… la porta de la llibertat! Al recital hi trobarem una eclosió de belles cançons que aquest any veuran la llum en nou disc, així com les reedicions dels seus àlbums més emblemàtics.

Seu

Atrium Viladecans

Av. Josep Tarradellas, 17
Viladecans, Catalunya 08840
+ Mapa de Google
93 659 41 60

Configuració de Cookies


Tanca Més informació