Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Illes Balears
Ds 04/06/2022 20:30 Teatre des Born , Ciutadella

Marina Rossell + Eric Fraj

Carregant Esdeveniments

Divendres 4 de de juny Teatre des Born de Ciutadella 20:30 h

Marina Rossell és avui, molt probablement, la gran veu femenina de la cançó del Principat de Catalunya. Rossell arriba a Ciutadella de Menorca amb l’espectacle 300 crits que presenta les cançons del seu darrer disc homònim. En aquests 300 crits, la cantautora penedesenca hi fa una nova revisió de cançons de la resistència i peces pròpies fruit de la necessitat de sobreviure a temps maleïts. Del repertori de la chanson després de l’ocupació nazi, Rossell adapta “Sous le ciel de Paris” (Charles Trenet), “Avec le temps” (Léo Ferré), “J’attendrai” o “Je ne regrette rien” (Édith Piaf), i alhora no abandona la seva part creativa més personal i íntima. En el 25è àlbum de la seva carrera hi trobem temes propis i quasi confessionals com “Guardo el dubte” o “Morir d’un llamp”.

Eric Fraj
La vida
El cantautor occità celebra 50 anys als escenaris amb el que serà el nou treball, antològic, amb un espectacle al BarnaSants farcit de sorpreses.
El músic de mare flamenca i pare occità originari d’Alcoi estrenarà al festival les 32 cançons en occità, català, castellà i francès del seu nou àlbum. Sempre fidel tant a l’eclecticisme musical (tango, reggae, blues, jazz, flamenc) com poètic (Villon, Lorca, Bodon, Vaqueiras), s’acompanyarà de la guitarra, tamborí i palmes de Morgan Astruc.

Amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrani – i el Cicle Retrobar

Seu

Teatre des Born

Plaça des Born, 0 S/N,
Ciutadella, Menorca 07760
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació