Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Dv 06/03/2020 20:30 Teatre Joventut , L'Hospitalet de Llobregat

Giulia Valle – CARLOS CANO EN CLAU DE JAZZ al Teatre Joventut

Carregant Esdeveniments

Divendres 6 de març, a les 20:30 h. Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat). Preu: 20 €
CARLOS CANO; en clau de Jazz

Quan es compleixen 20 anys de la mort, de Carlos Cano el projecte cultural BarnaSants juntament amb Carlos Cano Producciones SL i el Taller de Músics, reivindiquen la seva veu com un llegat necessari i imprescindible amb la creació d’aquest espectacle dirigit per Giulia Valle que recrea amb amor i audàcia algunes de les grans cançons del cantautor de Granada.

“En Carlos Cano he descobert un poeta, tan ancorat a les seves tradicions i la seva terra com  universal i atemporal. Capaç de transmetre a través de les seves paraules valors i conceptes que perduren en el temps. Fidel a si mateix, fidel a la reivindicació sobre les injustícies socials, fidel a donar suport a les minories, fidel als seus amics. Cronista, amant, reivindicatiu, delicat, sincer i lleial.” GIULIA VALLE

Carlos Cano és un referent a l’hora d’estudiar l’evolució de la cançó d’autor dels darrers anys a l’estat Espanyol, i també a l’hora d’aprofundir en els moviments socials d’Andalusia i del mon en general en les darreres dècades.
Reivindicador i dignificador de les músiques populars, el seu compromís i les seves reivindicacions s’adapten perfectament al context en el que el món està avui immers. Carlos Cano és migració, crisi, atur, rebel·lia i lluita per les conquestes socials; però també és tolerància, mestissatge, drets humans… i sobre tot esperança i vida.

Giulia Valle és considerada una de les creadores i intèrprets més originals, rellevants i potents de l’escena jazzística europea, factor que l’ha portat a tocar a escenaris tan destacats com el Blue Note N.Y, San Francisco Jazz Center, Festival de Montréal i molts d’altres europeus i transoceànics. Ha combinat sempre la seva especial fertilitat d’idees, component un univers sonor propi, divers i característic com pocs, amb una gran capacitat de formar i liderar equips de creació, lliurats a la seva música, que arregla i replanteja sistemàticament fins a fer avançar les seves bandes al capdavant de tot.

Giulia Valle – contrabaix, direcció i arranjaments
Rusó Sala – veu i guitarra
Nestor Gimenez – piano
Edu Pons – saxos
Sandrine Robilliard – cello
Dani Dominguez – bateria

Seu

Teatre Joventut

Joventut, 4
L'Hospitalet de Llobregat,
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació