Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Dj 31/03/2022 20:00 Harlem Jazz Club , Barcelona

Gaire al Harlem

Carregant Esdeveniments

Dijous 31 de març Harlem Jazz Club · 20 h · 12-15 €

No más que solenco

Rere Gaire –‘bandarra’ en aragonès– s’hi amaga el cantautor Fernando Bravo Barrio, que fins ara havia estat l’alma mater del grup Déchusban

Com a Gaire, l’artista saragossà s’envolta exclusivament del concepte amb què va néixer de les cançons, engalanades d’atmosferes que realcen cada lletra. Els seus temes, escrits sempre en aragonès, mostren els sentiments més primaris de l’autor i s’acompanyen de les imatges inspirades en el seu contingut.

Activitat paral·lela al concert Seminari. Canzions d’autor y autors de canzions. Per Alberto Lamora

Encara que no abunden els cantants en llengua aragonesa, en trobem exemples al llarg del temps, sobretot coincidint amb el moviment cultural dels primers anys de llibertat democràtica. També en podem trobar casos on l’autor d’una cançó forma part d’un grup i el seu treball queda eclipsat pel format gran de la formació.

Alberto Lamora

Barcelona, 1962. Originari de la Ribagorça aragonesa i aragonesoparlant. Mestre d’educació primària. Estudia Filologia catalana a la UOC. Diplomat d’especialització en Filologia aragonesa per la Universitat de Saragossa. Professor d’aragonès al Centro Aragonés de Barcelona. Membre del grup de folk Chundarata!. Ha publicat el seu primer poemari, Mustang. Una zarpadeta bersos d’amor y belatros satelites, premiat al certamen de poesia en llengua aragonesa “Ana Abarca de Bolea”.

Centre Cívic PATI LLIMONA C/ Regomir, 3 18:00h.

 

Seu

Harlem Jazz Club

Comtessa de Sobradiel, 8
Barcelona,
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació