Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS País Valencià
Dg 06/03/2022 17:00 Poliesportiu Municipal de Petrés ,

Eva Gómez a Petrés

Carregant Esdeveniments

Diumenge 6 de març · Poliesportiu Municipal de Petrés · 17h aprox.

“Cançons de dona i terra” és un manoll de crits d’esperança fets cançó acompanyats d’una música  pura, sensible i amb personalitat. Cançons pròpies i descriptives. Històries reals, properes i emocionants; totes amb la figura de la dona com a protagonista en connexió amb la seua terra i la  seua cultura.  

Eva Gómez que, al llarg de més de vint-i-cinc anys, porta defensant la seua trajectòria com a  cantautora, enfronta aquest projecte com una reivindicació dels drets de la dona en diferents  èpoques i societats, més enllà d’estereotips i fronteres. Un so energètic, però a la vegada íntim i  càlid. Un directe participatiu, amigable, poètic i compromés. 

Estilísticament, podríem dir que ens convida a passejar des de la cançó d’autor cap a la rumba i el  folk, passant per una senzilla i poc definible fusió mediterrània. Amb certs ritmes del nord d’Àfrica i  d’Orient Pròxim que ens obrin el camí a una multiculturalitat musical plena de matisos i colors  sonors.

– Eva Gómez: veu, guitarra, bouzouki, rabab afganés
– Laura Miñarro: violí, viola de roda, rabab afganés, cànter, darbuka i altres.

“Cançons de Dona i Terra” és un treball d’identitat, comunicació i reivindicació; didàctic des d’un punt de vista social. Un camí obert a l’esperança per a trencar murs mitjançant una música especial amb lletres poètiques carregades de força reivindicativa. Darrere de cada cançó s’amaga una història, una motivació, un sentiment, un somni, un camí, una lluita… Amb nom de dona i amb l’amor a la terra, la nostra; la de cadascuna.

Seu

Poliesportiu Municipal de Petrés

Configuració de Cookies


Tanca Més informació