Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Dv 03/05/2024 0:00 Benifallet ,

Encara podem canviar el món #100PeteSeeger a Benifallet

Carregant Esdeveniments

Divendres 3 de maig · Benifallet · Tot el dia

Centenars de persones es reuniran a Benifallet (Baix Ebre) per cantar i navegar pel riu en l’aniversari del cantant estatunidenc Pete Seeger, recordat per haver posat la música popular al servei de causes com la llibertat, els drets humans, l’antibel·licisme, l’educació o el medi ambient.

Amb el suport i la càlida acollida de l’Ajuntament de Benifallet, aquesta reunió es va celebrant des del 2019, sempre en 3 de maig (data de naixement del cantant) i consisteix en una passejada en barca per l’Ebre i un petit festival a la vora del riu, emulant allò que Seeger organitzava al riu Hudson per a lluitar per la seva recuperació i neteja. Hi participen músics i activistes d’arreu de Catalunya, alguns d’ells pioners en la difusió de la cançó com a eina de transformació social. L’acció simbòlica del passeig fluvial es completa amb un dinar popular i un festival amb la participació de tots els músics que s’han desplaçat a la població.

Entre els assistents d’enguany hi haurà el cantant Jaume Arnella, que rebrà un reconeixement especial per part de l’organització com a un dels primers difusors de la figura de Pete Seeger a Catalunya, a través del mític Grup de Folk dels anys 60. Com a convidats especials, hi ha sempre els nens i nenes de l’escola del poble. Tot plegat, un dia per celebrar i recordar, però també per continuar reivindicant els valors pels quals Seeger va lluitar durant tota la seva vida.

Barnasants i USTEC donen suport a la trobada d’enguany, en la qual també rebrà un reconeixement el cantant Jaume Arnella.

Seu

Benifallet

Configuració de Cookies


Tanca Més informació