Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Ds 04/04/2020 21:00 Luz de Gas , Barcelona

CLAUDIO GABRIEL SANNA I RALL GRUP #Barnasants25

Carregant Esdeveniments

Dissabte 4 d’Abril a les 21.00H a la Sala Luz de Gas 12/15€

Mirau que sem anant i mirant: Cançons de festa, sàtira i taverna de l’Alguer

Aquest espectacle neix de la exigència de enregistrar i presentar en concert tot un repertori de cançons que se cantaven a l’Alguer a les velles tavernes i a les reunions de famílies i amics en ocasió de festes.
Sobretot a les antigues tavernes era costum que los clients, a un cert punt de la tarda, se posessin a cantar, sempre beient vi, acompanyats de una guitarra, de una mandolina i de percussions inventades, com les culleres de la mateixa taverna.
Parlem de un repertori no oficial, quasi mai enregistrat en discos: cançons improvisades en rima (balzigues), cançons anònimes del primer ‘900, temes cantats a les comedies musicals dels anys ’50, cançons populars i dels pescadors de la Muralla.
Les melodìes sovent són covers de cançons conegudes i los textos irreverents i provocadors, amb arguments de burla i sàtira sobre personatges o situacions ridícules.
Un repertori encara ben viu i conegut a l’Alguer, interpretat en aquest concert i en el disc homònim per part del cantautor alguerès Claudio Gabriel Sanna i el seu Rall Grup, un nou conjunt format de artistes algueresos i catalans.

Claudio Gabriel Sanna veu, guitarra i mandola
Meritxell Gené veu i guitarra
Marc Serrats veu i guitarra
Salvatore Maltana contrabaix
Dario Pinna violí
Josep Maria Cols piano i acordió
Paolo Zuddas percussions
Andreu Ubach percussions

Seu

Luz de Gas

Carrer de Muntaner, 246
Barcelona,
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació