Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Dg 03/04/2022 19:00 Auditori Barradas , L'Hospitalet de Llobregat

Claudio Gabriel Sanna i Rall Grup al Barradas

Carregant Esdeveniments

Diumenge 3 d’abril Auditori Barradas (L’Hospitalet) · 19 h · 15 €

Mirau que sem anant i mirant

La formació d’algueresos i catalans han editat aquest projecte amb The Chicken Coop (2020). 

Cançons de festa, sàtira i taverna de l’Alguer. Aquest espectacle neix de la exigència de enregistrar i presentar en concert tot un repertori de cançons que es cantaven a l’Alguer a les velles tavernes i a les reunions de famílies i amics en ocasió de festes. Sobretot a les antigues tavernes era costum que els clients, a un cert punt de la tarda, es posessin a cantar, sempre bevent vi, acompanyats d’una guitarra, d’una mandolina i de percussions inventades, com les culleres de la mateixa taverna. 

Parlem d’un repertori no oficial, quasi mai enregistrat en discs: cançons improvisades en rima (balzigues), cançons anònimes del primer ‘900, temes cantats a les comèdies musicals dels anys ’50, cançons populars i dels pescadors de la Muralla. 

Les melodies sovint són covers de cançons conegudes i els textos irreverents i provocadors, amb arguments de burla i sàtira sobre personatges o situacions ridícules. 

Un repertori encara ben viu i conegut a l’Alguer, interpretat en aquest concert i en el disc homònim per part del cantautor alguerès Claudio Gabriel Sanna i el seu Rall Grup, un nou conjunt format de artistes algueresos i catalans.

 

Claudio Gabriel Sanna veu, guitarra i mandola

Meritxell Gené veu i guitarra

Marc Serrats veu i guitarra

Salvatore Maltana contrabaix

Dario Pinna violí

Josep Maria Cols piano i acordió

Alcides Rodrigues bateria

Seu

Auditori Barradas

Rambla Just Oliveras, 56
L'Hospitalet de Llobregat,
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació