Barnasants - Capçalera
ProgramacióBS Catalunya
Ds 28/05/2022 21:00 Luz de Gas , Barcelona

Casa Rambaldi a Luz de Gas

Carregant Esdeveniments

Dissabte 28 de maig · Sala Luz de Gas · 21h · 12/15€

L’any 1979 Narcís Serra, primer alcalde socialista després del franquisme, va atorgar al fundador i president del Club Tenco, Amilcare Rambaldi, el títol de “amic de Barcelona”. La distinció volia posar en relleu la particular atenció que Rambaldi havia mostrat per la cançó i la cultura catalanes, en aquells dies tan necessitades de reconeixements internacionals.

43 anys després, i en ocasió del 50 aniversari de la fundació del Club Tenco, l’associació Cose di Amilcare recorda aquest significatiu esdeveniment amb l’espectacle “Casa Rambaldi” que es proposa per promoure la trobada entre la cançó italiana i la catalana.

En conseqüència, artistes barcelonins cantaran, en català o castellà, cançons d’aquells cantautors italians més volguts per Amilcare Rambaldi (Paolo Conte, Francesco Guccini, Roberto Vecchioni, Gianni Siviero, Tito Schipa jr, Lucio Quarantotto, Mario Panseri, Enzo Jannacci, David Riondino). Per la seva banda, intèrprets italians cantaran les cançons traduïdes dels artistes catalans que han marcat la vida del Club Tenco (Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Joan Isaac, Quico Pi de la Serra, Maria de la Mar Bonet).

Durant l’espectacle es lliuraran els premis Rambaldi 2022 a Joan Isaac (artista) i Xavier Pintanel, director i editor de la revista digital Cancioneros (operador cultural). Com a tradició, els premis són dues obres de Marco Nereo Rotelli.

Amb la participació d’Alessio Arena, Giancarlo Arena, Daniele Caldarini, Sílvia Comes, Alessandro D’Alessandro,

Enric Hernàez, Joan Isaac, Marta i Micó, Olden, Miquel Pujadó, Rusó Sala, Wayne Scott, Michele Staino i Peppe Voltarelli. Presenta Steven Forti.

Organitzen: Cose di Amilcare i Barnasants

Amb la col·laboració del Club Tenco, Zibaldone – Radio Contrabanda

Seu

Luz de Gas

Carrer de Muntaner, 246
Barcelona,
+ Mapa de Google

Configuració de Cookies


Tanca Més informació