Home / Sin categorizar / Sílvia Tomàs Trio

Sílvia Tomàs Trio

DIVENDRES 18 DE MARÇ / 21h / 8-10€

VENDA D’ENTRADES

LA IGUANA (BARCELONA)

Desaprendiendo lo aprendido

La cantautora Sílvia Tomàs, compromesa i autodidacta, juntament amb Guillem Boada (teclat) i Mateo Martínez (guitarra flamenca), presenten al BarnaSants, el seu primer disc junts, “Desaprendiendo lo aprendido”. Cançons i lletres, que es posicionen, que són crítiques i que apel·len a la responsabilitat dels individus de fer-se càrrec de la pròpia vida.

Més enllà de la nostra vida, està la vida; més enllà de la meva terra, està la terra; més enllà del meu ésser humà, està la humanitat.

Sílvia tomàs Trio és un projecte que presenta  la música com a arma comunicativa de creixement i aprenentatge, com a manera de canalitzar les emocions, vivències i experiències que succeeixen en la societat que vivim i la cultura que s’hi imposa. Aquesta música, parteix d’una necessitat vital d’ expressar-se, cridar, plorar, riure, emocionar-se… cantant, un canal que l’ajuda a interpretar, reflexionar, actuar i compartir aquelles vivències humanes que són reflex de la societat que hem construït fins ara.

Una societat que canvia i en paraules de la Sílvia: “és responsabilitat nostra, de cadascú/na, ser partícips d’aquests canvis o no”. 

I també...

IMG_9493.3-1

El Niño de la Hipoteca i Ferran Exceso

El Niño de la Hipoteca i Ferran Exceso - DISSABTE 12 DE MARÇ - CAN MASSALLERA (SANT BOI DE LLOBREGAT)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>