Home / Paraules de Barnasants / Una autèntica perla que cal descobrir i gaudir

Una autèntica perla que cal descobrir i gaudir

Humil i una mica tímida va començar recitant amb una base electrònica creada amb la seva pròpia veu. Un recurs senzill i efectiu, que ja anunciava que la seva veu era un instrument més. Així va començar el recital al Centre Cultural Albareda: sola, en una cadira, amb el piano a l’altra banda de l’escenari, recitant.

Piano i veu, res més li va caldre a Lu Rois per enamorar l’audiència amb un parell de cançons. Vam anar Camí del far i ens vam ficar sense voler al Cau de lluna Dolça i serena, la seva proposta minimalista va omplir amb facilitat l’auditori.

Lu Rois és artista, més enllà de les boniques i delicades melodies, una poeta. I no només per què recita des del cor pedaços de poemes escollits per a cadascuna de les seves cançons. Són poesia també les seves lletres i melodia la seva veu.

Lu Rois va invocar a Joan Salvat-Papasseit, a la samarreta de l’Ovidi Montllor però també a l’actitud punk dels Eskorbuto i la frescor de la poetessa Míriam Cano. Símbols com l’acordió de la seva àvia, en un homenatge familiar que ens demanà que aixequéssim la veu.

Una autèntica perla que cal descobrir i gaudir. Millor, en directe.

marta m.

I també...

pep-gimeno-botifarra-barnasants-juan miguel-morales-(12)

BS18 Crònica #4: Arròs amb Cervantes

per Marta Vallejo foto Juan Miguel Morales El tio Agustino, la tia Rosa, la abuela ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>