Home / Paraules de Barnasants / El disc de Cesk Freixas & Pau Alabajos en directe a Barnasants s’entregarà després de l’estiu

El disc de Cesk Freixas & Pau Alabajos en directe a Barnasants s’entregarà després de l’estiu

Benvolgudes i benvolguts,

El Barnasants Cançó d’Autor ha hagut de prendre la decisió de post-posar l’entrega del disc de Cesk Freixas & Pau Alabajos en directe a Barnasants per al setembre-octubre, en raó de l’endarreriment dels tràmits de producció.

La idea inicial era entregar-lo al juny, però veient que això no seria possible, s’ha optat per fer-ho a finals de setembre- principis d’octubre i respectar així les vacances, tant dels artistes, com les vostres.

En primer lloc ens agradaria demanar-vos disculpes per tot aquest endarreriment en l’entrega del CD, sabem que teniu moltes ganes d’escoltar-lo, i raons no us en falten. Esperem que sigueu comprensives i comprensius, i us esperem, aquesta vegada si, a la tornada de l’estiu, amb l’àlbum i els artistes.

Ens comprometem a no donar cap més data fins no tenir la data segura, per no causar més confusió.

El nostre compromís amb la cultura segueix sent el mateix i tenint la mateixa força, malgrat la conjuntura, així que no patiu que el CD arribarà i el gaudirem totes i tots.

Una vegada més accepteu les nostres disculpes,

i esperem veure-us el proper dissabte 14 de juliol a Montjuïc de Nit.

 

Barnasants Cançó d’Autor

*foto: Juan Miguel Morales

I també...

Precisely what The Best VPN Intended for China That REALLY Works

If you have at any time thought about whether it’s secure to apply general public ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>